Alege limba dorita: Arabia saudita
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • restartbarou
 • Echipa

  Echipa

  "Timpul este cea mai pretioasa resursa neregenerabila"

 • Servicii

  Servicii

  "Seriozitatea si onestitatea sunt doua valori fara de care orice colaborare este sortita esecului"

 • Expertiza

  Expertiza

  "Electa una via non datur recursus ad alteram"

Noutati

Prev Next

AFFAIRE DANIS ET L’ASSOCIATION DES PERSONNES D’ORIGINE TURQUE c. ROUMANIE

08-05-2015

En l’affaire Danis et l’Association des personnes d’origine turque c. Roumanie, La Cour européenne des droits de l’homme (troisième section), siégeant en une chambre composée de :           Josep Casadevall,président,           Luis López Guerra,           Ján...

Citeste articolul

“DREPTUL DE A ALEGE ŞI DE A FI ALES” ÎN CONTEXTUL GARANŢIILOR DATE DE CARTA DREP…

08-05-2015

Petre MATEI EU legislation provides common principles for European Parliament elections. The 1976's act concerning the election of the European Parliament's members, defines the common principles for all member states in...

Citeste articolul

LEX PRAXIS reprezinta un nou concept menit sa identifice cele mai practice metode de prevenire si solutionare a litigiilor.

LEX PRAXIS reuneste diversi specialisti (avocati, mediatori, consultanti), caracterizati de o inalta probitate profesionala, chemati sa raspunda nevoilor justitiabililor de a stinge conflictele in cel mai scurt timp si cu cele mai putine costuri.

LEX PRAXIS este o metoda care, printr-o abordare unica, propune o noua viziune asupra managementului conflictului.

LEX PRAXIS foloseste toate instrumentele pe care le ofera dreptul pozitiv pentru a identifica, dezvolta si propune cele mai bune solutii celor care se afla intr-un conflict cu o alta persoana fizica, cu o societate, cu o institutie sau chiar cu insasi legea.